Puhdistusvaahto

Tämä hellä puhdistusvaahto sisältää koostumuksen E- vitamiinia ja luonnon kasviuutteita, kuten aloe veraa, vihreätee uutetta, kamomilla uutetta ja sitrus happoa.

Lisätietoja

Puhdistusmaito

Tämä hellävarainen puhdistusmaito on valmistettu käyttäen iholle tärkeää E- vitamiinia ja luonnon kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä, kuten makeaa manteliöjyä, kurkku uutetta, jojobaöljyä ja vihreätee uutetta.

Lisätietoja

Kasvovesi

Tämä ihoa raikastava kasvovesi sisältää koostumuksen vitamiineja kuten A- ja C- vitamiineja ja luonnon kasviuutteita ja öljyjä, kuten aloe veraa, kamomilla uutetta, helokkiöljyä ja rohtoverbena (rohtorautayrtti) uutetta.

Lisätietoja

Puhdistusöljy

Tämä puhdistusöljy sisältää täyteläisen sekoituksen aktiivisia ainesosia, kuten 24k kultaa, avokado öljyä argan öljyä ja vehnänalkio öljyä, jotka ravitsevat ja syväpuhdistavat ihoa.

Lisätietoja

Kuorinta

Tämä hellavarainen entsyymikuorinta koostuu luonnollisista ihoa hoitavista kasviuutteista kuten aloe verasta, rohtosalviasta, granaattiomenauutteesta ja vihreätee uutteesta. Sisältää lisäksi runsaasti C ja E-vitamiineja.

Lisätietoja

Silmänympärys Seerumi

Tämä kosteuttava silmänympärysseerumi sisältää koostumuksen luonnollisia ainesosia, jotka ovat tunnettuja niiden antioksidanttisista, kosteuttavista ja kiinteyttävistä ominaisuuksistaan.

Lisätietoja

Silmänympärysvoide

Tämä hellävarainen silmänympärysvoide sisältää koostumuksen luonnon ainesosia kuten aloe veraa, omenankantasolu uutetta, hydrolysoitua riisiproteiinia, E- vitamiinia ja Palmitoyl Hexapeptidi19, joka on voimakas ikääntymisen merkkejä poistava peptidi.

Lisätietoja

Seerumi

Tämä seerumi sisältää koostumuksen luonnon ainesosia, jotka ovat tunnettuja kosteuttavista, antioksidanttisista ja anti-ageing ominaisuuksistaan, kuten hyaluronihappoa, hydrolysoitu vehnäproteiini hydrolysoitu kollageeni ja omenankantasolu-uute.

Lisätietoja

Päivävoide

Tämä voide suojaa, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa päivän aikana samalla kun se antaa tehokkaan suojan.

Lisätietoja

Yövoide

Tämä yövoide auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon samalla kun se tasoittaa juonteita ja kiinteyttää ihoa.

Lisätietoja

Korjaava naamio

Tämä naamio sisältää täyteläisen koostumuksen aktiivisia ainesosia, kuten patentoidun luonnollisen ainesosayhdisteen Heelonex™, vihreätee uutetta, piparminttuöljyä ja kaoliinia, jotka poistavat ylimääräistä rasvaa ja epäpuhtauksia ja rauhoittavat ihoa ja palauttavat ihon luonnollisen pH- tasapainon.

Lisätietoja

Kollageeni naamio

Tämä naamio sisältää täyteläisen koostumuksen hydrolysoitua kollageenia, kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä kuten helokkiöljyä, algae uutetta, soijapapu proteiinia ja vitamiineja kuten, A, C ja E- vitamiineja.

Lisätietoja

Silmänympärysvoide

Tämä silmänympärysvoide sisältää koostumuksen aktiiviisia ja korkeatehoisia ihon ikääntymistä hidstavia ainesosia kuten, sheavoita, auringonkukan siemenöljyä, hydrolysoitua vehnäproteiinia, B5 ja Evitamiineja ja voimakasta ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevaa ainesosayhdistettä Matrixyl 3000.

Lisätietoja

Seerumi

Tämä seerumi on kehitetty kiinteyttämään, kosteuttamaan ja tasoittamaan herkkää silmänympärysihoa.

Lisätietoja

Tehostava Aamu Seerumi

Tämä korjaava aamukohotus seerumi on suunniteltu ravitsemaan ihoasi tehokkaasti päivää varten. Rikastettu B5 ja C- vitamiineilla, jotka korjaavat auringon aiheuttamia UV vaurioita iholla ja E- vitamiinilla, joka toimii antioksidanttidanttina ja antaa lisäsuojaa aurinkoa vastaan.

Lisätietoja

Ilta Emulsio

Tämä ilta emulsio on kehitetty erityisesti vähentämään iholla näkyviä ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita ja veltostumista.

Lisätietoja

Hyaloronihappo voide

Tämä voide on kehitetty hidastamaan ihon ikääntymisprosessia ja antamaan iholle luonnolisesti lisää raikkautta täyteläisyyttä, kosteutta ja suojaa.

Lisätietoja

Tehostava Vitamiininektarinaamio

Tämä luonnon öljyillä, kasviuutteilla ja vitamiineilla rikastettu kasvonaamio palauttaa ihon elastisuuden välittömästi samalla kun se kosteuttaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti.

Lisätietoja

Kiinteyttävä seerumi

Tämä innovatiivinen seerumi sisältää koostumuksen kiinteyttäviä ja antioksidanttisia luonnon ainesosia, kuten E- vitamiinia, päärynälevä uutetta, hydrolysoitua vehnäproteiinia, jojoba öljyä ja vihreätee uutetta.

Lisätietoja

Kiinteyttävä voide

Tämä innovatiivinen voide sisältää sekoituksen kiinteyttäviä, antioksidanttisia ja kosteuttavia ainesosia, kuten E- vitamiinia, aloe veraa, makeaa manteliölyä, shea voita ja palmitoyl hexapeptidi- 19, joka on voimakas ikääntymisen merkkejä poistava peptidi.

Lisätietoja

Puhdistava mutanaamio

Tämä puhdistava mutanaamio sisältää koostumuksen rautaa, mineraalirikasta merisavea, B5- ja E- vitamiinia, ja eteerisiä öljyjä, kuten shea-voita, makeaa manteliöjyä ja seesaminsiemenöljyä.

Lisätietoja

Lämpönaamio

Tämä itsestään lämpenevä lämpönaamio sisältää koostumuksen antioksidanttisia, kosteuttavia ja kiinteyttäviä luonnon ainesosia, kuten merisavea, zeoliittiä, rypäleen siemen öljyä, argan öljyä ja piparminttu öljyä.

Lisätietoja