AHA & BHA Purifying Mousse

Tämä hellä puhdistusvaahto sisältää koostumuksen E- vitamiinia ja luonnon kasviuutteita, kuten aloe veraa, vihreä tee uutetta, kamomilla-uutetta ja sitrushappoa.

Lisätietoja

Flawless Cleansing Milk

Tämä hellävarainen puhdistusmaito on valmistettu käyttäen iholle tärkeää E- vitamiinia ja luonnon kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä, kuten makeaa manteliöljyä, kurkku uutetta, jojobaöljyä ja vihreä tee uutetta.

Lisätietoja

Flawless Facial Toner

Tämä ihoa raikastava kasvovesi sisältää koostumuksen vitamiineja kuten A- ja C-vitamiineja ja luonnon kasviuutteita- ja öljyjä, kuten aloe veraa, kamomilla-uutetta, helokkiöljyä ja rohtoverbena (rohtorautayrtti) uutetta.

Lisätietoja

Gold Fusion Cleansing Oil

Tämä puhdistusöljy sisältää täyteläisen sekoituksen aktiivisia ainesosia, kuten 24k kultaa, avokado öljyä, argan öljyä ja vehnänalkio öljyä, jotka ravitsevat ja syväpuhdistavat ihoa.

Lisätietoja

Perfecting Facial Peel

Tämä hellävarainen entsyymikuorinta koostuu luonnollisista ihoa hoitavista kasviuutteista kuten aloe verasta, rohtosalviasta, granaattiomenauutteesta ja vihreä tee uutteesta. Sisältää lisäksi runsaasti C- ja E-vitamiineja.

Lisätietoja

Moisture Boost Eye Serum

Tämä kosteuttava silmänympärysseerumi sisältää koostumuksen luonnollisia ainesosia, jotka ovat tunnettuja niiden antioksidanttisista, kosteuttavista ja kiinteyttävistä ominaisuuksistaan. Seerumi kosteuttaa, kiinteyttää, kirkastaa ja tasoittaa silmänympärysihoa tehokkaasti.

Lisätietoja

Age Defence Eye Cream

Tämä hellävarainen silmänympärysvoide sisältää koostumuksen luonnon ainesosia. Voide on suunniteltu erityisesti kosteuttamaan herkkää silmänympärysihoa ja vähentämään tummuutta ja juonteita.

Lisätietoja

Mineral Boost Facial Serum

Tämä seerumi sisältää koostumuksen luonnon ainesosia, jotka ovat tunnettuja kosteuttavista, antioksidanttisista ja anti-aging ominaisuuksistaan, kuten hyaluronihappoa, hydrolysoitua vehnäproteiinia, hydrolysoitua kollageenia ja omenan kantasolu-uutetta.

Lisätietoja

Collagen Infused Day Cream

Tämä voide suojaa, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa päivän aikana samalla kun se antaa tehokkaan suojan. Sisältää hyaluronihappoa, pro B5 vitamiinia ja sekoituksen eteerisiä öljyjä ja kasviuutteita kuten, Irlanninsammal uutetta ja neempuun siemenöljyä.

Lisätietoja

Collagen Infused Night Cream

Tämä yövoide auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon samalla kun se tasoittaa juonteita ja kiinteyttää ihoa. Sisältää täyteläisen koostumuksen hydrolysoitua kollageenia, hyaluronihappoa ja vitamiineja kuten A, E ja pro B5 vitamiinia ja kasviuutteita kuten kuukivi uutetta ja rypäleen kantasolu uutetta.

Lisätietoja

Skin Remedy Mask

Tämä naamio sisältää täyteläisen koostumuksen aktiivisia ainesosia, kuten patentoidun luonnollisen ainesosayhdisteen Heelonex™, vihreätee uutetta, piparminttuöljyä ja kaoliinia, jotka poistavat ylimääräistä rasvaa ja epäpuhtauksia ja rauhoittavat ihoa ja palauttavat ihon luonnollisen pH- tasapainon.

Lisätietoja

Collagen Infused Facial Mask

Tämä naamio sisältää täyteläisen koostumuksen hydrolysoitua kollageenia, kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä kuten helokkiöljyä, algae uutetta, soijapapu proteiinia ja vitamiineja kuten, A, C ja E- vitamiineja. Tämä naamio parantaa ihon kimmoisuutta, pehmentää ja kosteuttaa tehokkaasti.

Lisätietoja

Sculpting Eye Cream

Tämä silmänympärysvoide sisältää koostumuksen aktiiviisia ja korkeatehoisia ihon ikääntymistä hidstavia ainesosia kuten, sheavoita, auringonkukan siemenöljyä, hydrolysoitua vehnäproteiinia, B5- ja E-vitamiineja ja voimakasta ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevaa ainesosayhdistettä Matrixyl 3000.

Lisätietoja

Volumizing Eye Serum

Tämä seerumi on kehitetty kiinteyttämään, kosteuttamaan ja tasoittamaan herkkää silmänympärysihoa. Sisältää koostumuksen voimakkaita ikääntymistä vastaan taistelevia ainesosia kuten, VOLUFORM™ ja SEPILIFT™ DPHP.

Lisätietoja

Lumiere Morning Serum

Tämä korjaava aamukohotus seerumi on suunniteltu ravitsemaan ihoasi tehokkaasti päivää varten. Rikastettu B5- ja C- vitamiineilla, jotka korjaavat auringon aiheuttamia UV vaurioita iholla ja E- vitamiinilla, joka toimii antioksidanttina ja antaa lisäsuojaa aurinkoa vastaan.

Lisätietoja

Lumiere Evening Serum

Tämä ilta emulsio on kehitetty erityisesti vähentämään iholla näkyviä ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita ja veltostumista. Sisältää koostumuksen kiinteyttäviä ainesosia kuten hyaluronihappoa, voimakasta ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevaa peptidi yhdistettä Matrixyl 3000 ja E, B5, A ja C- vitamiineja, jotka ovat tunnettuja ihon ikääntymistä hidastavista ominaisuuksistaan.

Lisätietoja

Lumiere Facial Cream

Tämä voide on kehitetty hidastamaan ihon ikääntymisprosessia ja antamaan iholle luonnollisesti lisää raikkautta, täyteläisyyttä, kosteutta ja suojaa. Sisältää koostumuksen hyaluronihappoa, E ja C-vitamiineja ja luonnon kasviuutteita ja öljyjä kuten, rypälesiemenöljyä, persiljauutetta, shea-voita ja voimakasta ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevaa ainesosayhdistettä Matrixyl 3000.

Lisätietoja

Lumiere Facial Mask

Tämä luonnon öljyillä, kasviuutteilla ja vitamiineilla rikastettu kasvonaamio palauttaa ihon elastisuuden välittömästi samalla kun se kosteuttaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Sisältää jojobaöljyä, rypäleen siemen uutetta, aloe veraa, kapseloitua E- vitamiinia ja C- ja B- vitamiineja.

Lisätietoja

Age Control Firming Serum

Tämä innovatiivinen seerumi sisältää koostumuksen kiinteyttäviä ja antioksidanttisia luonnon ainesosia, kuten E- vitamiinia, päärynälevä uutetta, hydrolysoitua vehnäproteiinia, jojobaöljyä ja vihreä tee uutetta.

Lisätietoja

Age Control Firming Cream

Tämä innovatiivinen voide sisältää sekoituksen kiinteyttäviä, antioksidanttisia ja kosteuttavia ainesosia, kuten E- vitamiinia, aloe veraa, makeaa manteliöljyä, sheavoita ja palmitoyl hexapeptidi- 19, joka on voimakas ikääntymisen merkkejä poistava peptidi.

Lisätietoja

Purifying Magical Mud Mask

Tämä puhdistava mutanaamio sisältää koostumuksen rautaa, mineraalirikasta merisavea, B5- ja E- vitamiinia, ja eteerisiä öljyjä, kuten shea-voita, makeaa manteliöljyä ja seesaminsiemenöljyä.

Lisätietoja

Thermal Therapy Facial Mask

Tämä itsestään lämpenevä lämpönaamio sisältää koostumuksen antioksidanttisia, kosteuttavia ja kiinteyttäviä luonnon ainesosia, kuten merisavea, zeoliittiä, rypäleen siemenöljyä, arganöljyä ja piparminttuöljyä.

Lisätietoja