PIENIMOLEKYYLINEN HYALURONIHAPPO

Hyaluroni kosteuttaa ihoa tehokkaasti, tasoittaa juonteita ja antaa täyteläisyyttä, lisäksi se aktivoi ihosolukon uusiutumista ja tehostaa ihon antioksidantti puolustusta. Pieni molekyylikoko imeytyy keskisyviin ihokerroksiin, jossa se asettautuu ihosolujen väliin kosteuttaen ja täyttäen ihoa ja tehden ’plumping’- efektin.

Lisätietoja

SUURIMOLEKYYLINEN HYALURONIHAPPO

Hyaluroni kosteuttaa ihoa tehokkaasti, tasoittaa juonteita ja antaa täyteläisyyttä, lisäksi se aktivoi ihosolukon uusiutumista ja tehostaa ihon antioksidantti puolustusta. Pitkä tehokkaasti kosteutta sitova molekyyli on liian iso läpäisemään ihon suojakerroksen, jolloin se jää ihon pinnalle muodostaen kalvon.

Lisätietoja

24K KULTA

Kullalla on iholle antioksidanttinen ja kosteutta sitova ainesosa, ja soveltuu siksi hyvin ikääntyvän, sekä kuivan ihon hoitoon. Kulta myös tukee ihon omaa kollageenin tuotantoa ja ylläpitää ihon elastisuutta. Lisäksi kulta ehkäisee ja rauhoittaa erilaisia ihon tulehdustiloja ja poistaa punoitusta samalla kun se kirkastaa ihoa ja antaa sille kauniin hehkun.

Lisätietoja

HYDROLYSOITU KOLLAGEENI

Kollageeni on säiemäinen proteiini, jota esiintyy melkein kaikkialla elimistössä. Kun kollageenin tuotanto hidastuu se näkyy ihossa veltostumisena ja juonteina. Kollageenin tehtävä on siis pitää iho kimmoisana ja tasoittaa juonteita. Hydrolysointi hajottaa kollageenin rakenteen peptidiketjuiksi, jolloin se imeytyy paremmin.

Lisätietoja

VOLUFORM

Voluformi toimii useissa eri ihon kerroksissa ja antaa iholle täyteläisyyttä, sekä kohottaa roikkuvaa ihoa. Voluformia on käytetty sekä kasvojen, että rintojen kohotukseen ja sitä käytetään luonnollisena vaihtoehtona pistoshoidoille.

Lisätietoja

MATRIXYL 3000

Matrixyl 3000 on Ranskasta lähtöisin oleva kliinisesti testattu patentoitu peptidi yhdistelmä. Nämä peptidit aktivoivat ihon omaa kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa tasoittaen juonteita, tuoden iholle lisää täyteläisyyttä ja elastisuutta. Lisäksi Matrixyl 3000 korjaa tehokkaasti vaurioituneita ihosoluja ja parantaa ihon omaa immuunipuolustusta.

Lisätietoja

PALMITOYL HEXAPEPTIDI- 19

Tämä kliinisesti tutkittu jopa botoxin vaikutukseen verrattava peptidI vähentää tehokkaasti ilmejuonteita kasvoilla. Tämä ei tietenkään ole yhtä tehokas kuin botox, mutta tutkimustuloksissa tämä peptidi on vähentänyt juonteita jopa 38% 28 päivän käytön aikana.

Lisätietoja

KAOLIINI

Kaoliinisavi sisältää pääasiassa luonnon kaoliinia, piitä ja alumiinia. Kaoliinisavi on hellävaraisin savi ja se hillitsee bakteerien kasvua luonnollisesti. Savi tasapainottaa ihon ph tasapainon ja näin haitalliset bakteerit eivät voi enää lisääntyä.

Lisätietoja

VIHREÄTEEUUTE

Vihreän teen luonnostaan sisältämät antioksidantit suojaavat ihoa ympäristön saasteilta, UV- säteilyltä ja muilta haitallisilta aineilta, kun taas polyfenolit rauhoittavat tulehduksia ja poistavat turvotusta kudoksissa. Lisäksi vihreä tee poistaa iholta ylimääräisen talin, jolloin iho ei pääse tukkeutumaan, ja näin mustapäitä ja finnejä ei pääse syntymään yhtä helposti.

Lisätietoja

JOJOBA ÖLJY

Jojobaöljy on erittäin hellävarainen ja sopii kaikille ihotyypeille. Jojobaöljy sisältää luonnostaan paljon E -vitamiinia ja omega 3, 6 ja 9 - rasvahappoja, jotka estävät kosteuden haihtumisen iholta. Jojobaöljy normalisoi ihon omia toimintoja kuten talin tuotantoa tukkimatta ihohuokosia.

Lisätietoja

ALOE VERA

Aloe vera sisältää runsaasti polysakkaroideja, jotka huolehtivat ihon kosteutuksesta, ja lisäksi antioksidantteja, mineraaleja ja kasvisteroleja, jotka rauhoittavat iholla kutinaa, punoitusta ja ärsytystä. Monenlaisten yhdisteiden johdosta sillä on kyky stimuloida ihosolukon uusiutumista korjata ihovaurioita.

Lisätietoja

ARGANÖLJY

Arganöljy sisältää luonnostaan runsaasti A- ja E-vitamiineja, antioksidantteja ja tyydyttymättömiä rasvahappoja. Se suojaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Ihoa korjaavan, rauhoittavan ja elvyttävän vaikutuksensa ansiosta arganöljy sopii myös hyvin vaurioituneen ja ihottumasta kärsivän ihon hoitoon.

Lisätietoja