Opatra Vita Plus

Opatran Vita Plus- laite on kotikäyttöön sopiva kasvojen hierontalaite, joka sisältää 3 eri ihoa aktivoivaa toimintoa; kylmäterapian, lämpöterapian ja korkeataajuus värinäterapian.

Lisätietoja

Opatra Dermieye Plus

Opatran Dermieye Plus laite on tehokas kotikäyttöön suunniteltu silmänympärys ihon hoitolaite, jossa yhdistyvät 2 eri LED- valoterapiaa: sininen ja punainen, korkeataajuus värinäterapia ja lämpöterapia. Laitteen säännöllinen käyttö poistaa tehokkaasti turvotusta, tummuutta ja juonteita silmänympärys iholta ja auttaa tuotteita imeytymään ihoon paremmin.

Lisätietoja

Opatra Synergy Face

Tämä laite yhdistää 3 suosittua ihonhoitoteknologiaa yhteen laitteeseen: lämpöterapian, infrapunaterapian ja 2 eri LED- valoterapiaa: punaisen ja vihreän. Laitteen säännöllinen käyttö poistaa ihon pigmenttimuutoksia, tukee solukon uusiutumista ja poistaa punoitusta ja juonteita.

Lisätietoja

Opatra Synergy Eye

Tämä laite yhdistää 3 suosittua ihonhoitoteknologiaa yhteen laitteeseen: lämpöterapian, punaisen LED- valoterpian ja korkeataajuus värinäterapian. Nämä toiminnot ovat tunnettuja ihoa kiinteyttävistä vaikutuksistaan.

Lisätietoja

Opatra Synergy Neck

Tämä laite on suunniteltu erityisesti kaulan alueen hoitoon ja siinä yhdistyvät 3 eri LED- valoterapiaa: sininen, punainen ja vihreä, lämpöterapia ja korkeataajuus värinäterapia. Laitteen säännöllinen käyttö aktivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa, kirkastaa ihoa ja poistaa pigmenttimuutoksia ja auttaa ihoa uusiutumaan.

Lisätietoja