Happihoito parantaa ihon omaa immuunipuolustusta ja tuotteiden imeytyvyyttä, vähentää ihoärsytyksiä ja korjaa auringon ja vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita samalla kun se auttaa eliminoimaan toksiineja ja ihoa uusiutumaan. Kylmähoito rauhoittaa erilaisia ihon tulehdustiloja samalla kun se poistaa turvotusta ja aktivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa.


  • Kategoria: AQUASPECTRA
  • Kesto: 00:30 tuntia
  • Osoite: Aleksanterinkatu 21, Helsinki, Suomi (Kartta)

Hinta:80

 

Kuvaus

Happihoito parantaa huomattavasti tuotteiden imeytyvyyttä ja lisäksi hoito on tehokas mutta hellävarainen apu moneen eri iho-ongelmaan. Happi parantaa ihon omaa immuunipuolustusta, vähentää ihoärsytyksiä ja korjaa auringon ja vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita samalla kun se auttaa eliminoimaan toksiineja ja ihoa uusiutumaan. Kylmähoito rauhoittaa erilaisia ihon tulehdustiloja samalla kun se poistaa turvotusta ja aktivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa. Hoito soveltuu erityisesti ärtyneelle iholle, kuivalle ja elottomalle iholle, pigmentoituneelle iholle ja ikääntyvälle iholle.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, happi hoidon ja kylmähoidon kasvoille sekä kasvoille, että kaulalle ja ihotyypillesi valittavan tehoseerumin ja voiteen.